Module top

Стартује првентсво, у првом колу против "Ча - баскет" - а!

Након летње паузе, наредног викенда стартује такмичење у оквиру Друге женске лиге Србије - група Југ. У сезони 2016/2017 учешће ће узети 11 клубова, међу којима и наш састав. Ту су још: ЖКК "Лозница", ЖКК "Љубовија", ЖКК "Железничар" Лајковац, ЖКК "Рас - Милешевац" Пријепоље, ЖКК "Пријепоље", ЖКК "Плеј - оф" Ужице, ЖКК "Ужице", ЖКК "Ча - баскет" Чачак, ЖКК "Звечан" и ЖКК "Лим" Прибој. Након двокружног првог дела, следи такмичење у доигравању за првака Друге женске лиге Србије - група Југ, у ком ће три најбоље пласиране екипе са региона Запад укрстити копља са три најуспешнија тима региона Исток. Укупни победник остварује пласман у Прву женску лигу Србије.

Наше "Дугице" у првом колу дочекују дебитанте у лиги, екипу ЖКК "Ча - баскет" - а из Чачка. Ове сезоне, наш тим претрпео је одређене промене, али је акценат и даље на развоју младих играча из Шапца и околине. У клуб су пристигле Анђела Матић из ЖКК "Младости" са Уба, Ања Тасић и ЖКК "Војводине НС" и Јана Ђукановић из ОКК "Шапца", док је екипу напустила само Олга Степановић.

Позивамо све љубитеље кошарке и пријатеље клуба да у суботу, 01. октобра, у 18:30 часова буду у хали "Протић" и подрже ову подмлађену екипу на овосезонској премијери, како бисмо уз вашу помоћ остварили повољан резултат! Напред "Дуга"!

МИНИ БАСКЕТ СРБИЈАУдружење кошаркашких тренера СрбијеКошаркашки савез СрбијеЖенска кошаркашка лига СрбијеРЕГИОНАЛНИ КОШАРКАШКИ САВЕЗ ЗАПАДНА СРБИЈАФИБАФИБА ЕвропаЕвролига за жене